Sunday, April 20, 2008

Anna mun kaikki kestaa

Koska olen tanaan erittain huonolla tuulella, kirjoitan tahan ainakin kymmenen asiaa, mitka arsyttavat taalla:


1) Typeryys. Annan bussissa rahastajalle 20 lekea, mika on bussimatkan hinta. Han kysyy: Yksi? No, kun nyt kerran kysyit, niin pannaampa elama ranttaliksi, maksan sitten siita rahasta vaikka kaikkien muitten matkan, jos siita kerran niin monelle riittaa.


2) Hygienian totaalinen puuttuminen. Asioin usein European Trade Centerin (nimi on komeampi kuin itse paikka) ruokakaupassa ja kaytan myos heidan "mukavuus"laitostaan. Aion ruveta sesoskelemaan vessan ovella pesapallomailan kanssa ja pieksaa jokaisen, joka yrittaa poistua vessasta pesematta kasiaan (tahan asti suorittamani vihainen mulkoilu ei ole auttanut). Tai ehka spraymaalaan vessan seinaan sanat: kirotut albanialaiset, opetelkaa pesemaan katenne, teidan takianne minulla on TAAS parasiitteja (tai bakteereita, mita lienee. ripuli kuitenkin)


3) Elaimiin kohdistuva julmuus (tata ei varmaan tarvitse selittaa)


4) Hinnat nousevat valittomasti, kun myyja huomaa, etta olen ulkomaalainen (viha viha!).Elakoon ihanat rehelliset suomalaiset!


5) Jos sanon, etta ei kiitos, en halua syoda enaa, niin joku viela mattaa ruokaa lautaselle. Syottakaa toinen toisenne ylipainoisiksi, mutta jattakaa minut rauhaan!


6) Kammottava tapa kirjoittaa englanninkieliset sanat niin kuin ne aannetaan (niinpa Newtonista tulee Njuton)


7) Ihmiset puhuvat vielakin "vanhasta" ja "uudesta" rahasta, vaikka rahauudistuksesta on jo 50 vuotta! (ja minun on hyvin vaikea saada selville, etta minkahansuuruisesta rahasta tassa taas on kysymys)



8) Kun olet ylittamassa suojatieta valon ollessa vihrea, joku kaahaa tuhatta ja sataa sinua kohti ja sinun on parasta ottaa jalat allesi, kun et tieda, etta yrittaako han tosissaan ajaa sinun ylitsesi.



9) Kukaan postissa ei oikeasti valita, etta saatko sina kirjeesi vai et, (paaasia, etta postivirkailijan palkka juokseee) ja todennakoisimmin et saa (olen nyt kuukauden ajan odottanut Suomesta tarkeaa kirjetta).



10) Kaikki on vahan vaiheessa. Minun huushollissani joku tempaisi suihkun irti seinasta laatoittaakseen kylpyhuoneen ja siella se koko roska nyt on, suihku retkottaa nurkassa ja laatoituskin on kesken ja montakohan paivaa viela menee, ennen kuin paasee taas suihkuun.

2 Comments:

Blogger Tarja said...

Perusta oma valituskuoro, aiheita sulla jo löytyy. Ks.
http://www.youtube.com/watch?v=ATXV3DzKv68

10:17 AM  
Blogger Anna said...

joo, aiheita loytyy vaiika kuinka. periaatteessa olen kylla sita mielta, etta joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestakoon. jos ei kesta, niin menkoon kotiinsa, missa on vessanponttoja.

eilen vain oli pohjanoteerauspaiva. tanaan on taas kaikki hyvin; aurinko paistaa, linnut laulavat ja PAASIN KONEELLE, JOSSA ON LAAJAKAISTA!! oi onnea!

2:20 AM  

Post a Comment

<< Home