Monday, June 29, 2009

Paivitysta

Ei tasta kirjoittelusta nyt taas nayta tulevan mitaan. On ollut kaikkea hauskaa puuhaa. Olen muuttamassa talla viikolla uuteen asuntoon ja toivottavasti saan sinne syksylla sitten nettiyhteyden, niin voisin yrittaa paivittaa tata vahan useammin. Kirjoittamista riittaa kylla edelleen.


Uusi asunto on kurjan tien paassa, mutta vetta siella tulee koko ajan, mita kovasti odotan. Ja viime yona kun tapoin torakoita tohvelillani, ajattelin, etta toivottavasti tasta riesastakin sitten paastaan.. Vuokra on sama, mutta asunto on kaksi kertaa suurempi. En kylla tee ylimaaraisella tilalla mitaan, enemman siivoamista vain.


Soup kitchen kakkonen aloitti toimintansa pari viikkoa sitten, talla kertaa Tiranassa. Loydettiin tosi hyvat tilat ja alueella on surkean koyhia ihmisia. Oikein sydamelle tekee hyvaa nahda heidan syovan ravitsevaa ruokaa. Ja syksylla, jos Herra suo, aloitetaan kolmas!


Ylihuomenna tulee tanne 50 reipasta suomalaista kunnostamaan huonossa kunnossa olevaa klinikkaa ja koulua Tiranan ulkopuolella. Ja sitten paasen heidan mukanaan parin viikon paasta bussilla ihanaan Suomeen!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home