Thursday, February 26, 2009

Hyva naiset. Tai...

Nyt taas vahan vasyttaa tama kaiken idioottimaisuus..


Eras naisjarjesto oli jarjestanyt romaaninaisille mahdollisuuden ansaita rahaa. Tarkoitus oli tehda kortteja (joulu-, syntymapaiva- jne kortteja). Materiaalit olivat korkeatasoisia ja korteista tuli hauskan nakoisia ja ne menivat erittain hyvin kaupaksi. Sitten romaninaiset paattivat, etta ei heita huvitakaan, he tienaavat elantonsa mieluummin roskia kaikelemalla.. No, tyo annettiin sitten vahavaraisille valtavaeston edustajille, jotka ottivat sen iloiten vastaan.


Ensi viikolla on 1) opettajien paiva ja seuraavana paivana 2)kansainvalinen naisten paiva, jota vietetaan taalla naisten, aitien, sisarien jne paivana. Opettajien paivana oppilaat tuovat kukkia ja lahjoja opettajille. Tai eivat tuo enaa lahjoja. Se piti kieltaa, koska opettajat kiristivat oppilaita. "Jos et tuo minulle tarpeeksi hyvaa lahjaa, numerosi ovat vaarassa". Opettajat kiristivat oppilailta yha kalliimpia ja kalliimpia lahjoja. Olen itse nahnyt eraan tutun albaaniopettajan kodissa hyllyt taynna kallista (rumaa, krumeluurista) kraasaa, jota oppilaat ovat tuoneet. Hyva, kun joku puuttui tahan asiaan. Mutta opettajien tyomoraali ei tunnu olevan kovin korkealla.


Kylma kosteus jatkuu. Se tunkeutuu sisaan hatarista ovista ja ikkunoista. Paperit kapristyvat poydalle, pyykit ja kengat eivat kuivu. Olen yskinyt koko talven kuin Kamelianainen konsanaan. Hmm, voisinkohan heittaytya divaanille potemaan jotain traagista keuhkotautia..

2 Comments:

Blogger sina said...

Kyllä sä olet sitkeä sissi, kun jaksat kestää kaikkea tuota. Siunausta työhösi ja elämääsi!

10:48 PM  
Blogger Anna said...

Ha :), kiitos! Minulla on taalla itse asiassa asiat ihan hirvean hyvin verrattuna siihen, miten ne olivat alkuvaiheessa, kun olin tullut tanne. Mita nyt yritan vahan kerata saalipisteita :). Siunausta sinullekin!

5:07 AM  

Post a Comment

<< Home