Monday, February 16, 2009

Putkitoita

Minun kaupunginosassani tehdaan putkitoita. Sinansa erinomainen juttu. Mutta kun olen ajamassa kotitaloni eteen parkkipaikalle eraana paivana en paasekaan pihalle asti. Joku on suuressa viisaudessaan tehnyt pitkan ja levean kaivannon pihalle johtavan vaylan eteen. No olipa onnekasta, etta menin tanaan autolla toihin enka kavellyt. Muuten en olisi millaan saanut sita pois pihasta. Nyt sitten jatan karryni tienreunaan. Mutta joku olisi voinut EHKA varoittaa talon asukkaita etukateen.


Mutta ei siina viela kaikki. Kun paasen asuntoon sisalle, niin huomaan, etta sahkotkin ovat poikki. Ja tasta saamme ilmeisesti myos kiittaa Mr Putkiasentajia. Koko talosta ovat sahkot poissa myohasan yohon, kunnes tyomiehet tulevat tekemaan asialle jotain. Minulle jaa arvoitukseksi se miksi heidan piti tulla tekemaan tyo yoaikaan. No, viis siita.


Kun putkitoita riittaa lahes koko kaupunginosan alueelle, niin on vaikeaa loytaa reitti, jota pitkin paasisi talolleen. Tama on kuin tietokonepeli ta labyrintti. Kaikki autot ajavat kapeata vaylaa pitkin paastakseen valtavaylalle. Ihan juuri ennen isolle tielle paasya tie on katkaistu, siella on ammottava monttu. Niinpa muutama kymmenen autoa joutuu miten kuten peruuttelemaan pois ahtaalta kujalta. Kenellekaan ei tule mierleen laittaa "Tie poikki"-kylttia vaylan alkupaahan. Sitten seuraavana paivana kaikki ajavat vaihtoiehtoista reittia. Sekin on poikki. Ja taas peruutellaan.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

putkiremotti tuntuu kestävän, Janoan lisää tietoa. Millaiselta Dubrovnikissa näytti päiväsaikaan?

11:53 AM  
Blogger Anna said...

Dubrovnik oli hyvin kaunis, siella oli lumista, oli satanut lunta ensimmaista kertaa moneen vuosikymmeneen

4:47 AM  

Post a Comment

<< Home