Thursday, January 29, 2009

Tunkeilijoita

Viime yona on satanut lunta vuorten huipulle. On kuin tummien metsien paalle olisi pyyhkaisty kerros tomusokeria, ihana naky!


Keskustelumme opettajainpoydan aarella kasittelee vatsatauteja. Jollain oppilaalla oli todettu giardia, erittain inha vatsaloinen? bakteeri?, kurja kuitenkin ja varsinkin pienelle lapselle. Yksi ja toinen toteaa, etta kunkin kohdalla ensimmaisten oireitten ilmaantuessa ei enaa menna viemaan naytteita laboratorioon. Ihan turhaa ajanhukkaa, itse kukin tietaa mista on kysymys. Jokainen vain painelee apteekkiin ostamaan antibiootteja ja viikon sisalla "kutsumattomat vieraat" on haadetty.


Vuokraisanta oli kaynyt asunnossani ollessani joululomalla. Tama on ihan yleista taalla, kuulema takalaiset pitavat vuokralle antamiaan asuntoja niin ominaan, etta vuokralaiset ovat ikaan kuin vierailemassa siella. Eras kollegani kertoo, etta vuokraemanta on lahes joka paiva hanen asunnossaan hanen tullessaan toista (mainittu nainen asuu itse alakerrassa). En itse pystyisi kestamaan moista tunkeilua. Minulle vuokraisannan yksi vierailukin oli ihan liikaa. Han oli lisaksi kaantanyt lampopatterit pois paalta. Olin jattanyt ne pienelle lammolle paalle, kun asunnossa on nyt jo hometta. Mutta vaikka omistaja ei itse maksakaan sahkolaskua, niin ilmeisesti han oli sitten halunnut saastaa minunkin puolestani. Niinpa palasin sitten kylmankosteaan asuntoon loman jalkeen.

2 Comments:

Blogger BamiellaJ said...

Blogissani on sinulle jotain. Käy toki hakemassa se blogiisi!

3:36 PM  
Blogger Anna said...

Tama piristi vasahtanytta maanantai-iltapaivaani! Kiitos ja halaus!!

6:58 AM  

Post a Comment

<< Home