Thursday, October 09, 2008

Rajanylityksia ja parturointia

Jos asuu Albaniassa ja omistaa auton, jossa on ulkomaalaiset rekisterikilvet, niin joutuu joka kuuden viikon paasta menemaan maasta pois (ei tarvitse kuin ylittaa raja, voi palata heti takaisin). Vaihtoehtoisesti joutuu maksamaan melko korkeaa veroa autosta. No, minahan mielellani reissailen, taytyy odottaa vaikka sunnuntaita, etta ehtii kayda jossain naapurimaassa.


Oikeastaan ihan hauskaa. Onneksi Albania on pieni maa, ettei tarvitse ajaa kovin kauaksi, ja naapurimaitakin on monta, joista valita. Lahtisiko kaymaan Kreikassa? Vai Makedoniassa, siella en ole koskaan ollutkaan. Tai Montenegrossa?


Marta on juuri saanut toisen tyttaren. Voi Marta parkaa. Hanen pitaisi saada aikaiseksi ainakin yksi poika. Mutta kun molemmat tyttaret ovat syntyneet keisarinleikkauksella, niin laakari on sanonut, etta han ei saa synnyttaa enaa kuin yhden lapsen. Ja jos se on tytar..


Saan kutsun tulla katsomaan vastasyntynytta. Eli minut on kutsuttu tekemaan MITA? Kysyn uudelleen ja uudelleen samaa asiaa, kunnnes saan varmuuden, etta ihan todella ymmarsin oikein. Leikkaamaan vastasyntyneen hiukset?! Mutta eihan silla ole edes viela tukkaa! Ja miksi se pitaisi leikata? Naiset selittavat minulle karsivallisesti. Jos saa leikata vastasyntyneen hiukset, se on kunnia, joka tulee perheen laheisen ystavan osaksi. Oi kuinka liikuttavaa. Mielellanihan mina lapsi paran tukan leikkaan, vaikka parturointitaitoni on kyseenalaistettu moneen kertaan. Tunnen itseni vahintaan hyvaksi haltijatarkummiksi.

1 Comments:

Blogger Liisa said...

Kyllä, parturointitaitosi on kyseenalaistettu moneen kertaan lapsuudessani.. Oi ne otsatukat.. :))) hih hih hih.

3:14 AM  

Post a Comment

<< Home