Thursday, September 25, 2008

Der Klugere gibt nach. Vielleicht..

Ihmeellista, kuinka nopeasti sita tottuu joka-aamuisen lampiman suihkun sijaan kauhomaan amparista muovikannulla jaakylmaa vetta niskaansa. Olen kohta niin karaistunut, etta voin ottaa seuraavan pestin Gronlannista.


Uutisissa kerrotaan, etta jonkun poliitikon mukaan uudet asuintalot Tiranassa eivat ole turvallisia. Varsinainen uutinen! Joskus ajattelen, etta minakin tekisin parempaa jalkea rakennustyomaalla.


Joku on jattanyt pihalla auton poikittain omani taakse. Kun saan hanet vihdoin paikalle siirtamaan karrynsa pois, han pitaa minulle luennon siita, kuinka minun pitaisi pysakoida LAHELLE seuraavaa autoa, niin tilaa jaisi useammalle. Alan taas kiehua kiukusta. Olen ihan toisen auton vieressa, mutta seuraavaan on matkaa metrin verran. Mutta haloo! en voi olla lahella molempia autoja. Taas yksi arsyttava albanialaisukkeli, joka ei vain voi pyytaa anteeksi, vaan joka alkaa vierittaa syyta toisten niskoille. Kun tulen takaisin, pysakoin hanen autonsa vasemmalle puolelle, niin etta hanelle jaa noin 20 senttia tilaa ryomia autoonsa. Siina sinulle laheisyytta!


Omatuntoni alkaa kolkuttaa ja illan pimeydessa kayn siirtamassa autoni sopivan valimatkan paahan. Jos toinen on polja, niin minun ei tarvitse alentua hanen tasolleen. Joudun usein vaantamaan katta omatuntoni kanssa. Ehka minusta joskus viela tulee hyva ihminen. Ehka..


Paivan paras juttu: Robin, viidesluokkalainen selittaa taysin vakavissaan: "Kun Paavali laitettiin vankilaan, hanen molemmat jalkansa leikattiin poikki. Mutta ne kasvoivat ennalleen ja kun vankilan ovet avautuivat, han pystyi pyorailemaan [?!] muitten apostolien luokse." Onnekas Paavali, varmaan aika harvalla oli polkupyora noihin aikoihin.. Ja olisi varmaan aika masentavaa, jos omistaisi polkupyoran, mutta ei olisi jalkoja.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home