Monday, September 29, 2008

Arkea

Kumma, miten kylmalta +22 astetta tuntuu, kun ensin on ollut pitkaan +36. Ensin pystin nukkumaan tuskin lakanan kanssa ja nyt olen jo kaivanut lampiman talvipeiton esille.


Ystavat valistavat minua, etta kannattaa valita tarkkaan milta huoltoasemalta ostaa bensansa. No mutta eihan siina voi niin hirmuinen ero olla, bensa kuin bensa. Kylla voi, huoltoasemat x, y ja z lisaavat bensaan hiekkaa (tehdakseen siita painavampaa) tai vetta. Hiekkaa?!! Vetta?! Kiitos vain tastakin!


Koululla on tanaan kaymassa TVn kuvausryhma Koreasta. Haastattelevat minuakin. Tuijotan lasittunein katsein haastattelijaan ja puhun jotain typeraa. Ehkapa paasen kohta esiintymaan korealaisessa TVssa!


Postia ei jaeta koteihin. Ovissa ei edes ole postiluukkuja. Eraana paivana kun tulen kotiin, loydan puhelinlaskun oven ulkopuolelta tungettuna naapurin mummon kukkaruukkujen valiin.

2 Comments:

Blogger Liisa said...

no niin, sitähän minä yritin sanoa sulle, että elä osta miltä tahansa huoltoasemalta bensaa siellä! :D auto ei ilahdu hiekasta ja vedestä, vaikka teräsauto onkin! muf!

3:23 AM  
Blogger Anna said...

hihhih..

8:12 AM  

Post a Comment

<< Home