Friday, September 12, 2008

Back in Albania

En jaksaisi millaan kirjoittaa, olen ihan vasynyt, mutta kuitenkin olisi niin paljon kirjoitettavaa..

Elokuussa ajettiin Liisan (vanhimmainen) kanssa Suomesta Albaniaan, oli hyva, kun kerrankin oli mukana joku, joka luki karttaa. Auto on iankaikkisen vanha Mazda, jonka ostin 200 eurolla, mutta rukouksen voimalla se kuljetti meidat ja uskomattoman maaran tavaraa, tiukasti sullottuna, perille asti.

Saksaan ja Itavaltaan asti kylmaa ja sateista, Sloveniasta lahtien ja erityisesti Kroatiassa hirvea helle, joka on piinannut koko Balkania kesan ajan. 36 asteen lampotiloissa on tassa kiuutettu monta paivaa, vasta ensi viikolle on luvattu lampotilan putoavan alle 30.

Aloitin siis elokuussa tyot uudessa koulussa. Ihana koulu, ihana rehtori, ihanat tyotoverit. Muuta uutta varsinainen ensimmainen oma kamppa, rahjaiset kaksi huonetta ja minikokoinen keittosyvennys, mutta en tieda, milloin olisin viimeksi nauttinut jostain asunnosta nain paljon. Oma rauha! Veden tulo on saannostelty, sita tulee kello viidelta aamulla (jolloin en jaksa nousta suihkuun) ja pieni liraus iltasella, sen kaytan yleensa vaatteiden pesuun. Muina aikoina taytyy vain haista pahalle..


Lisaa myohemmin, ehka kun helteet helpottavat..

2 Comments:

Blogger Piita said...

Hei Anna
Kiva, että olet taas täällä, sinun kirjoituksia on niin kiva lukea ja seurata!
Syksy on tullut, ulkona on enää 12 astetta.
Olin sienimetsässä tänään ja sain mahdottomasti sieniä, en jaksa edes perata niitä!
Kuullaan

10:29 AM  
Blogger Anna said...

Taytyy sanoa, etta kuulostaa kadehdittavalta, seka sienien etta lampotilan osalta :)

2:40 AM  

Post a Comment

<< Home