Wednesday, June 11, 2008

Jälkikirjoitus

Viime perjantaina tuli vihdoin sähköpostia Tiranasta, olin saanut sen työpaikan, jota olin hakenut. Paitsi että kun olin hakenut luokka-avustajan paikkaa ja kun he kuulivat, että olen koulutukseltani musiikinopettaja, he kysyivät, voisinko hoitaa osan koulun musiikinopetusta. No sehän oli tietysti pelkkää plussaa, aloin jo innostua pienen kuoron järjestämisestä ja joulujuhlamusiikin suunnittelusta ja kaikesta siitä hauskasta, mikä liityy musiikinopettajan työhön. Sitä paitsi palkkakin voi nousta jopa 150 euroon kuukaudessa..


Niin että hyviä uutisia siltä rintamalta. Nyt aion nauttia autuaasti koko kesän koto-Suomen ihanuudesta. Tai siis nauttiminen alkaa sitten, kun olen paassyt eroon tämänkertaisesta Albanian-tuliaisesta; laboratoriokokeet kertoivat, että tällä kertaa syy koviin vatsakipuihin on giardia (ja taas ollaan antibioottikuurilla..). Mutta onneksi löytyy lääkkeitä.


Ihana Suomi, ihana puhdas ilma ja luonto, ihana rauha ja luonnon hiljaisuus!

5 Comments:

Blogger Stello said...

Onnittelut tyopaikasta =)

Pikaista paranemista vatsakivuista, ja hyvaa lomaa!

4:05 PM  
Blogger Ansku said...

Paranemisia! Toivottavasti nähdään jossain kesän aikana. Nautitaan Suomesta. :-)

3:54 AM  
Blogger Piita said...

Pikaista paranemista Anna!

Toivottavasti nähdään, jos ei Suomessa, niin ehkä Ruotsissa.

Hyvää kesää sinulle.

Poriin paljon terveisiä!

11:49 AM  
Blogger Piita said...

ps. Onnea uudelle työllesi!

11:50 AM  
Blogger Tarja said...

Giardia on siis selitys siihen, miksi sinusta ei koskaan kuulunut mitään, vaikka odotin taidenäyttelyseuraa... ;) Hyvää kesää! Ehkä vielä tavataan.

11:05 PM  

Post a Comment

<< Home