Thursday, May 01, 2008

Toukokuun ensimmainen ja hyvia uutisia!

vobmdTanaan Tiranassa oli aurinkoista, 26 astetta varjossa. Koko maailma oli ulkona nauttimassa vapaapaivasta. Felicia vei minut ravintolaan maaseudulle, vietimme "tyttojen" aikaa yhdessa hanen miehensa ollessa matkoilla. Ruoka oli hirmuisen hyvaa, sita oli paljon ja se oli sikahalpaa. Valkoakaasiat kukkivat ja koko paikka tuoksui ihanalle.


Raahasin Felician paikkoihin, joissa han ei viela ollut kaynyt, vaikka on asunut taalla jo nelja vuotta; 250 vanhaan moskeijaan ja 200 vuotta vanhaan kellotorniin (vahan tuli tunne, etta hajoaakohan tama nyt meidan allamme). Paivan paatteeksi kavimme tutustumassa bektashi-uskonnon paamajaan, missa paikkaa esitteli ja meidan kysymyksiimme vastaili erittain ystavallinen ja sydamellinen nuori dervissi. Han osoitti laajan pukunsa hihoja (koko mies oli kuin jostain itamaisesta sadusta) ja sanoi: meidan hihamme ovat laajat, niin etta kaikki ihmiset mahtuvat niihin ja meidan sydamemme on avoinna kaikille. Positiivinen mielikuvani naista rakastettavista ihmisista vain vahvistui.


Taman viikon kohokohta oli sahkoposti Suomesta. Vaatimaton keraykseni rajahdysonnettomuuden uhreille tuotti aikaisemmin jo saadut summat mukaan lukien yli 2000 euroa! Ja mina epauskoinen kun toivoin parhaimmassa tapauksessa viitta sataa. En saanut illalla unta kun olin niin iloinen. Ihanat suomalaiset ihmiset! Kiitos teille kaikille, jotka jotka kierratitte sahkopostiani ja otitte osaa keraykseen lahjoituksinenne!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home