Tuesday, April 29, 2008

Rakkautta

Minut raahataan taas naapuriin. Onneksi talla kertaa ei tarjota muuta kuin Fantaa ja sitakin joku toinen laikyttaa liinalle.

Vieressani istuva nainen tarttuu kasivarteeni ja vaantaa sen jonkinlaiseen tiukkaan puolinelsoniin. Valilla han laiskii kattani voimakkaasti ikaan kuin olisi elvyttamassa tajutonta. Ymmarran, etta tama on osoitus siita rakkaudesta, jota he tuntevat minua kohtaan.


Kaksi naista ja heidan lapsensa asuvat samassa talossa lapsineen. Tai toisella on mieskin, mutta hanta ei lasketa mukaan, han on "huono", juo rakia ja kay omilla retkillaan. Toisen naisen mies on Italiassa toissa ja lahettaa rahaa kotiin, etta perhe pysyy leivan syrjassa. Naita "ulkomaanleskia" on tassa maassa satoja, ellei tuhansia. Omassa maassa ei riita millaan kaikille toimeentuoloa, kun tyottomyysprosentti on 60.


Toisella naisella on tytar ja poika, nimeltaan Emiliano ja Emiliana (hienoista mielikuvituksen puutetta). Toisella naisella (silla, jolla on huono mies) on herttainen yksivuotias taapero, joka parahtaa itkuun joka kerran nahdessaan minut, niin kuin pienet lapset yleensa. Mutta mikas tama yksi poika sitten on, joka myos kutsuu hanta aidiksi? Naiset kertovat kuiskaten, etta tama on hanen aviomiehensa lapsi jonkun toisen naisen kanssa, joka sitten lahti ja jatti lapsen.


Oi aidinrakkautta, joka sulkee syliinsa hulttiomiehen harha-askeleenkin toisen naisen kanssa ja kutsuu hanta omakseen!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home